Erőműhely Nou Camp

Keddre kész, tehát terem avató/szentelő edzés 18:30-tól.

Olvass tovább
2020 évnyitó vacsora

2020 évnyitó vacsora. Rendben vagyunk. :-)

Olvass tovább
2019 utolsó edzése az Erőműhelyben

A szokásos évzáró nagy edzés, 4 órában.
Technika, állóképesség, erő, kitartás. Mind fejleszthető és fejlesztendő tulajdonság, amit időnként tesztelni szükséges.
 

Olvass tovább
6. Spártai Százas

Tökéletesen sikerült a szombat.
Mindkét versenyzőnk odatette magát így az év végére (is), mindketten büszkék lehetnek magukra, ahogy mi is rájuk.

Olvass tovább
Budapest Maraton 2019 értékelés

Az Erőműhely fennállása óta a legkomolyabb felkészülés és létszám (17 fő) ami meghatározta ezt az ikonikus versenyt részünkről. Hogy rögtön a végén kezdjem, így a verseny után egybehangzó vélemény: folytassuk a közös futásokat, tűzzünk ki gyakrabban ilyen és hasonló megmérettetéseket- célokat, lovagoljuk meg ezt a lelkesedés hullámot :-)

Részemről köszönöm, meg is vagyunk, amit szerettem volna, azt megkaptam, megkaptuk.

Olvass tovább
Beszámoló a 2019-es tatai edzőtáborról

Tata.

Fogalom a magyar sportéletben, főként a válogatott keretek köreiben, ahol számtalan olimpiai bajnokunk készült hosszú heteken, hónapokon át a soron következő megmérettetésre.
A komplexumot a múlt század közepén(!) adták át és máig a leginkább ikonikus helyszínnek számít sportolói berkekben, amit indokol a csodálatos környezet, a tábor felszereltsége és az itt dolgozók mentalitása.

Olvass tovább
Ultrabalaton 2019... csak egy kör - Balogh Ildi beszámolója

221 km, 32 óra 19perc
Hát mit mondjak... körbe értem... megéltem mélységeket és magasságokat...mindent amit egy ultra táv alatt át lehet élni... voltam feldobva, voltam a béka segge alatt amikor azt hitték feladom...

Olvass tovább
Sárvári 24 órás futás - Roli beszámolója

Az idei versenyszezon 4. állomása volt Sárvár. Rengeteget hallottam erről a versenyről és nagyon vágytam már rá, hogy érezhessem azt a hangulatot, amit hozzá társítottam. Bőhm Fecó barátomtól hallottam először első kézből származó információkat tavaly a velencei 12 óráson, ami alapján egy családias hangulatú, komoly próbatételre készültem.

Olvass tovább