Judo - Mátraháza - Zöldturmix

2018.12.14.

Cikkek

Eisberg és a Judo


November végén ismét fent járt az Eisberg sportolókra "szakosodott" különítménye az ország tetején, hogy egy újabb olimpiai sportág ifjú reménységeivel ismertesse meg a saláta fogyasztás fontosságát és különböző módozatait.


A Magyar Nemzeti Sportközpontok mátraházai komplexuma már szinte második otthonunk, ahol mindig szeretettel és maximális együttműködéssel várnak minket, ill. ahol ezen a hosszú hétvégén az ifjúsági, junior és U23-as judo válogatott tréningezett.

 

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy végignézhettünk és fotózhattunk egy két órás, kőkemény technikai és erőnléti edzést, ami már önmagában is óriási élmény.

 

 

A legjobb érzés azonban utána jött, mikor az izzadságban úszó fiatalok és szigorú edzőik élvezettel fogyasztották a frissen készített zöld turmixokat és Eisberg salátákat, amik szemmel láthatóan azonnal "vérré váltak" bennük :-)

Az Eisberg Hungary ez év elején tűzte zászlajára a verseny sportolók bevonását a green drink tesztelésbe, miután hobbisták körében már igen nagy népszerűségnek örvend ez a gyümölcsökből, vízből és jó sok zöld levélből készülő finom-frissítő és lúgosító hatással bíró ital.

 

A salátázás öröm, a zöldségek a legjobb tiszta vegyértékek-fogalmazott egyszer egy termesztő kollégánk, ami ilyen fokozott igénybevételnek kitett fiatal szervezetek esetében hatványozottan igaz.

Köszönetettel tartozunk Olláry Péter Úrnak, aki koordinálta és segítette kitelepülésünket, valamennyi edzőkollégájának a rugalmas együttműködésért, a srácoknak és lányoknak az élményért, amit edzésmunkájukkal adtak, az edzőtábor vezetésének és személyzetének a szuper feltételek biztosításáért.

 

Ismét jó kapcsolatokat sikerült építenünk olyan szakemberekkel, akikkel fél szavakból értettük egymást.

A következő év is tartogat jó néhány nemzetközi cselgáncs versenyt hazánkban, ahol - reményeink szerint - folytathatjuk és kiterjeszthetjük küldetésünket, ami a zöld rendszeres fogyasztását és ennek számtalan előnyét hivatott megismertetni.

 

Szerző: Szecsei Szilárd

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


A FEGYENCEDZÉSRŐL

Klasszikus, sajátsúlyos gyakorlatok, az orosz vasgolyó és a jóga erősítő-nyújtó pózai alkotják a módszert. Nagy a hangsúly a gerinc egészségének megőrzésén, erejének növelésén, ami garancia az egész test ugrásszerű erőnövekedésére.
Tovább olvasom

FEGYENCJÓGA

A Fegyencjóga 90 perc nyitott szemű meditáció, aminek ötletét a Fegyencedzés adta. A két edzés szorosan összefügg egymással. A sorozat nagyobbik része (kb. 2/3-a) az erősítő gyakorlatokra épül, melyeknek jelentős részét használjuk a Fegyencedzésben is. További információ itt

Palyazat

Tovább


November végén ismét fent járt az Eisberg sportolókra "szakosodott" különítménye az ország tetején, hogy egy újabb olimpiai sportág ifjú reménységeivel ismertesse meg a saláta fogyasztás fontosságát és különböző módozatait.

Spar Maraton 2018

Spar Maraton 2018


Bár nem tartozik kedvenc versenyeink közé az őszi fővárosi maraton, de mivel már évek óta beépült az Erőműhely programjába és a tömeg/zsúfoltság ellenére jó alkalom a sporttársak állapotának felmérésére, így idén is indultunk 8 fővel.

A harcművészetekkel több mint 20 éve foglalkozom. 12 évig aktív versenyzőként, melyből 5 évig a magyar válogatott tagjaként, és 3 évig hivatásos (K1) szabályrendszerben volt szerencsém megmérni magam. Ezt az utat több magyar, nemzetközi és csapatbajnokságon szerzett bajnoki cím, helyezés, különdíj és elismerések szegélyezték.

Visszatekintve a versenyek eredményétől jóval fontosabb az a mennyiségű és minőségű munka, amit ehhez el kellett végeznem. Sok olyan szakemberrel, tanárral találkozhattam és dolgozhattam együtt, akik mind csiszolták  technikámat és stílusomat ill. bővítették ismereteim tárházát.  

A versenyzői időszak befejeztével, - lévén hogy a Kyokushin mint erőkarate szerepel a közhiedelemben is – nagy hangsúlyt fektettem a különféle erőnövelő és dinamizáló edzésmódszerek összegyűjtésére, rendszerezésére. Itt találkoztam az orosz vasgolyóval, a Kettlebell-el és minden testgyakorlás alapjával, a több ezer éves jógával. Folyamatosan finomítom hozzáértésemet és a küzdősportokban megszerzett tapasztalatokat, az előző 5 év új anyagaival vegyítve alakítom napról-napra az én Fegyencedzésem módszerét. 

Találkozzunk az edzéseken!

Szecsei Szilárd 

 

Elérhetőség: www.facebook.com/FegyencedzesFegyencjoga8378  Tel: + 36 30 989 02 05