Spar Maraton 2018 - Erőműhely

2018.10.09.

Cikkek

Spar Maraton 2018


Spar Maraton 2018

Bár nem tartozik kedvenc versenyeink közé az őszi fővárosi maraton, de mivel már évek óta beépült az Erőműhely programjába és a tömeg/zsúfoltság ellenére jó alkalom a sporttársak állapotának felmérésére, így idén is indultunk 8 fővel.


A felkészülés remekül sikerült, mutatják az időeredmények is:

 

A négy fős váltó tagjai, Karesz, Jani, Imi és Betti Sensei első bálosok voltak, ennek ellenére 04:18:46-os idővel a középmezőnyben értek célba, ami a tények ismeretében külön öröm és büszkeség.

 

A kettes váltó (Szilárd és Ilduska) hozta a kötelezőt, 03:53:51 az idejük, ami lesz még jobb is.

 

Krisztián a 30 km specialistája a korábbi rekordján 10 percet(!) javítva 02:28:06-ot ment, ami 5 percen belüli ezreket jelent.

 

Roli, akinek évek óta mumusa a 3 óra 30-on belüli maraton, nagyon odatette magát és egyéni csúcsát fél órával megdöntve 03:06:35-ös szuper idővel futott be.

 

Köszönet a munkáért, a lelkesedésért és a fegyelemért, amivel tovább öregbítik az Erőműhely SE jó hírét :-)

 

Szecsei Szilárd
Erőműhely vezető edző

Szerző: Szecsei Szilárd

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: fegyencjóga

Kommentek


A FEGYENCEDZÉSRŐL

Klasszikus, sajátsúlyos gyakorlatok, az orosz vasgolyó és a jóga erősítő-nyújtó pózai alkotják a módszert. Nagy a hangsúly a gerinc egészségének megőrzésén, erejének növelésén, ami garancia az egész test ugrásszerű erőnövekedésére.
Tovább olvasom

FEGYENCJÓGA

A Fegyencjóga 90 perc nyitott szemű meditáció, aminek ötletét a Fegyencedzés adta. A két edzés szorosan összefügg egymással. A sorozat nagyobbik része (kb. 2/3-a) az erősítő gyakorlatokra épül, melyeknek jelentős részét használjuk a Fegyencedzésben is. További információ itt

Palyazat

Tovább


November végén ismét fent járt az Eisberg sportolókra "szakosodott" különítménye az ország tetején, hogy egy újabb olimpiai sportág ifjú reménységeivel ismertesse meg a saláta fogyasztás fontosságát és különböző módozatait.

Spar Maraton 2018

Spar Maraton 2018


Bár nem tartozik kedvenc versenyeink közé az őszi fővárosi maraton, de mivel már évek óta beépült az Erőműhely programjába és a tömeg/zsúfoltság ellenére jó alkalom a sporttársak állapotának felmérésére, így idén is indultunk 8 fővel.

A harcművészetekkel több mint 20 éve foglalkozom. 12 évig aktív versenyzőként, melyből 5 évig a magyar válogatott tagjaként, és 3 évig hivatásos (K1) szabályrendszerben volt szerencsém megmérni magam. Ezt az utat több magyar, nemzetközi és csapatbajnokságon szerzett bajnoki cím, helyezés, különdíj és elismerések szegélyezték.

Visszatekintve a versenyek eredményétől jóval fontosabb az a mennyiségű és minőségű munka, amit ehhez el kellett végeznem. Sok olyan szakemberrel, tanárral találkozhattam és dolgozhattam együtt, akik mind csiszolták  technikámat és stílusomat ill. bővítették ismereteim tárházát.  

A versenyzői időszak befejeztével, - lévén hogy a Kyokushin mint erőkarate szerepel a közhiedelemben is – nagy hangsúlyt fektettem a különféle erőnövelő és dinamizáló edzésmódszerek összegyűjtésére, rendszerezésére. Itt találkoztam az orosz vasgolyóval, a Kettlebell-el és minden testgyakorlás alapjával, a több ezer éves jógával. Folyamatosan finomítom hozzáértésemet és a küzdősportokban megszerzett tapasztalatokat, az előző 5 év új anyagaival vegyítve alakítom napról-napra az én Fegyencedzésem módszerét. 

Találkozzunk az edzéseken!

Szecsei Szilárd 

 

Elérhetőség: www.facebook.com/FegyencedzesFegyencjoga8378  Tel: + 36 30 989 02 05