Videó galéria

ErőműHely videótár

Az ErőműHely videó galériája. Témáink:

2016.09.13.


Motiváció

Motiváció

FIGYELEM! 4 hét múlva RAJT!

2016.02.03.


ErőműHely Kihívás 2015

ErőműHely Kihívás 2015

A lassan hagyományokkal rendelkező év végi „Erőműhely Kihívás” egy olyan rendezvény, melynek keretein belül rendhagyó módon nem egymással, hanem önmagunkkal versenyzünk. Nem az a cél, hogy jobbak, gyorsabbak, erősebbek legyünk a másiknál, sokkal inkább azt kell bebizonyítanunk önmagunknak, hogy...

2015.08.18.


Erőműhely nyári edzőtábor 2015

Erőműhely nyári edzőtábor 2015

Idén is fantasztikus hangulatban telt az Erőműhely nyári edzőtábora. A Bónom-zug festői környezetében több napon át sok-sok erőt próbáló edzés várt ránk. A rendkívüli éjszakai edzés és a nyár egyik talán legmelegebb napján megrendezett futás mellett számtalan jó emlékünk született, melyekre a jövő évi...

2015.05.25.


Erőműhely az M2 - Petőfi Tv "Én vagyok itt" című músorában

Munkánkat egyre nagyobb figyelem övezi. Ennek köszönhetően az M2 - Petőfi TV rögzítette az egyik rendhagyó kültéri budapesti edzésünket, melyből egy öt perces összefoglaló az "Én vagyok itt" című műsorban meg is jelent. Ennek az anyagnak egy picit újravágott verzióját nézhetitek meg itt a weboldalunkon.

2015.05.25.


Zöldturmix Erőműhely módra

Nem új keletű dolog zöldségekből és gyümölcsökből turmixot készíteni, de tény, hogy a világsztárok és az egészséges életmód hirdetői után az utóbbi hónapokban az Erőműhelyben is sokan a zöldturmix rabjává váltunk. Ennek köszönhetően ma már a savasító kávé helyet színes, illatos, zamatos, tápláló...

2015.01.01.


ErőműHely - 2014. legszebb pillanatai

2014. kiemelkedően sikeres év volt az ErőműHely történetében. Három edzőtábor, két edzés helyszín és összesen több mint 400 alkalommal közel 450 órányi jó hangulatban eltöltött edzésidő az elmúlt év mérlege számokban. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

2014.10.26.


ErőműHely - kerecsendi edzőtábor 2014.

ErőműHely - kerecsendi edzőtábor 2014.

Reggel még Ausztriába készültünk raftingolni, egy váratlanul érkező áradás miatt azonban délutánra már Kerecsend felé vettük az irányt. Szilárd villámgyors szervezésének és a Kerecsendi Malompark profi csapatának köszönhetően három napon át sok-sok edzés várt ránk a felújított kerecsendi malom patinás környezetében.

2014.10.16.


Kyokushin edzés Szecsei módra

Kyokushin edzés Szecsei módra

A nyár egyik legnagyobb zivatarában - kyo edzés Szecsei módra!

Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

A FEGYENCEDZÉSRŐL

Klasszikus, sajátsúlyos gyakorlatok, az orosz vasgolyó és a jóga erősítő-nyújtó pózai alkotják a módszert. Nagy a hangsúly a gerinc egészségének megőrzésén, erejének növelésén, ami garancia az egész test ugrásszerű erőnövekedésére.
Tovább olvasom

FEGYENCJÓGA

A Fegyencjóga 90 perc nyitott szemű meditáció, aminek ötletét a Fegyencedzés adta. A két edzés szorosan összefügg egymással. A sorozat nagyobbik része (kb. 2/3-a) az erősítő gyakorlatokra épül, melyeknek jelentős részét használjuk a Fegyencedzésben is. További információ itt

Palyazat

Tovább


November végén ismét fent járt az Eisberg sportolókra "szakosodott" különítménye az ország tetején, hogy egy újabb olimpiai sportág ifjú reménységeivel ismertesse meg a saláta fogyasztás fontosságát és különböző módozatait.

Spar Maraton 2018

Spar Maraton 2018


Bár nem tartozik kedvenc versenyeink közé az őszi fővárosi maraton, de mivel már évek óta beépült az Erőműhely programjába és a tömeg/zsúfoltság ellenére jó alkalom a sporttársak állapotának felmérésére, így idén is indultunk 8 fővel.

A harcművészetekkel több mint 20 éve foglalkozom. 12 évig aktív versenyzőként, melyből 5 évig a magyar válogatott tagjaként, és 3 évig hivatásos (K1) szabályrendszerben volt szerencsém megmérni magam. Ezt az utat több magyar, nemzetközi és csapatbajnokságon szerzett bajnoki cím, helyezés, különdíj és elismerések szegélyezték.

Visszatekintve a versenyek eredményétől jóval fontosabb az a mennyiségű és minőségű munka, amit ehhez el kellett végeznem. Sok olyan szakemberrel, tanárral találkozhattam és dolgozhattam együtt, akik mind csiszolták  technikámat és stílusomat ill. bővítették ismereteim tárházát.  

A versenyzői időszak befejeztével, - lévén hogy a Kyokushin mint erőkarate szerepel a közhiedelemben is – nagy hangsúlyt fektettem a különféle erőnövelő és dinamizáló edzésmódszerek összegyűjtésére, rendszerezésére. Itt találkoztam az orosz vasgolyóval, a Kettlebell-el és minden testgyakorlás alapjával, a több ezer éves jógával. Folyamatosan finomítom hozzáértésemet és a küzdősportokban megszerzett tapasztalatokat, az előző 5 év új anyagaival vegyítve alakítom napról-napra az én Fegyencedzésem módszerét. 

Találkozzunk az edzéseken!

Szecsei Szilárd 

 

Elérhetőség: www.facebook.com/FegyencedzesFegyencjoga8378  Tel: + 36 30 989 02 05